Wednesday, October 7, 2015

Pudipadi

Vahepeal on ära tehtud hulga pisemaid töid:
Peale keeratud õlitopsid:

 
Õlitooside sisse tuleb panna traat mille ümber on puuvillanöör. Nöör kulgeb algul üles ja siis alla. Õli liigub kapillaarjõu mõjul mööda nööri kuni võllikaelani. Õlikogust saab puuvillakiudude arvuga reguleeida. Kuna saadaval oli M10*1 keermega toosid, aga pesas tollkeere, tuli teha vahetükk.
Nii nad siis paika said:
 
 
Elektriosa sai põhiliselt ära mahutatud karpi,mis asub ühe külje sees. Kolm kontaktorit koos termokaitsmetega ja riviklemmid:
 
 
 
Sisse-välja lülitite jaoks sai pleksiklaasist painutatud ja liimitud karp, mis suurema sodi kinni peab:
Paigaldatud sai kaks lõpulülitit. Alumise asukohaks sai valitud töölaua alune, siis ei tehta puhastamise käigus talle viga. Samuti võimaldas selline asukoht säilitada töölaua võimalikult alumise asendi, mispuhul saab hööveldada kuni 300mm paksust materjali. Tavaliselt lõpevad sedasorti höövlid 250 mm-ga.
Käigukasti läks paksemat sorti TAD17, noavõlli laagritesse SKF LGLT2.
Valmis said samuti uued ketid.
Terad,mis originaalina küljes,olid ajapikku üsna madalaks teritatud, nii et raske oli aru saada millise kõrgusega tera algselt peal võis olla. Igatahes mõõtmine näitas et 35 mm peaks veel sobima. Nii ka tehtud sai. Uued terad Kanefusa 605*35*3
Võll ise paistis olevat tasakaalustatud terakiilude abil,nendesse auke puurides. Kuna osad terapingutuspoldid läksid vahetusse jämedamate vastu, tuli tekkinud kaaluvahet kompenseerida lisaaukude puurimisega. Kiilud said üle kaalutud ja paika.
 
 
 

No comments:

Post a Comment